Megtelt a színpad előtti tér Tabáni István koncertjére

Tabáni remek hangulatot teremtett, elsősorban magyar dalokat énekelt, saját dalait és nagy slágereket.

Alább a szatmar.ro anyagát közöljük.

A vasárnapi nap borongós idővel és esővel indult, délutánra viszont kisütött a nap, s ennek köszönhetően a város minden irányából elindultak a családok a Kossuth-kert felé. A délutáni koncertek sorát a szatmárnémeti Funktion indította, majd Tabáni István lépett színpadra.

 Igazán kellemes lett az idő vasárnap kora délutánra, ezért percről percre dúzzadt a tömeg a Kossuth-kertben. A kézművesek és messziről érkezett árusok portékáit sokan nézegették, elkezdett fogyni a sör, hosszabbak lettek a sorok a kürtöskalács-árusoknál. A dombra, amelyen a színpad volt elhelyezve, szépen lassan gyűltek a nézők, a Funktion nevű szatmárnémeti funky zenekar pedig nagy nemzetközi slágerek sajátos feldolgozásaival szórakoztatta a hallgatóságot.

A koncert végeztével Tabáni István és zenekara lépett színpadra. A nézőtér zsúfolásig telt, Tabáni rajongói pedig nem csak Szatmárnémetiből, hanem távolabbi településekről is érkeztek, hogy együtt énekeljenek a Csillag Születik tehetségkutató egykori nyertesével.

Tabáni pedig remek hangulatot teremtett, elsősorban magyar dalokat énekelt, saját dalait és nagy slágereket, amelyekkel a közönségnek azt a részét is lenyűgözte, akik nem feltétlenül rajongtak eddig a zenészért.

Forrás és fotó: szatmar.ro